By admin

Sailors Night Out

Every thirstday… after work social club

 

Petreceri de bonton, cu colegii de ponton… neorganizate. De principiu ne vedem joia… si nu numai, in diverse locatii din Centru Vechi… si nu numai, la socializare si discutii despre sailing… si nu numai. Sailors Night Out e mai mult o stare de spirit pentru sailori de la Marea Neagra, un grup de obicei ad-hoc, care nu are legatura cu echipajul, clubul sau organizatia din care faci parte, ci doar cu pasiunea pentru barci, apa si navigatie.

 

facebook.com => Sailors Night Out

By admin

Nautic School

MOJO YACHTING SCHOOL

O scoala nautica izvorata din pasiune pentru barci si navigatie, Mojo Yachting School a fost infintata din dorinta de a iti impartasi din experienta si cunostintele noastre, buna practica marinareasca. De la yachtmani pentru yachtmani... noi nu navigam cu nave comerciale, ci cu ambarcatiunui de agrement.

Detalii si inscrieri - www.scoalanautica.ro

By admin

mojosailing.ro – offshore yachting

La bordul unui yacht cu vele poti petrece o zi de sailing la Marea Neagra de neuitat… sau mai multe. Pe coasta romaneasca poti acosta in Portul Turistic Tomis, Marina Eforie Nord, LifeHarbour Limanu, si poti admira din larg Vama Veche, 2 Mai, Neptun, Olimp sau celebra epava de la Costinesti. Mai la nord te asteapta Cap Tuzla, Eforie, Mamaia si de ce nu… Gura Portitei, Sfantu Gheorghe si Sulina. Coasta bulgareasca te asteapta cu Marina Balchik, Varna, Nessebar, Tzarevo, si cu uimitoarele Cap Shabla si Cap Kaliakra. Istanbul nu mai pare asa departe. Sailing-ul este de fapt expresia libertatii, a evadarii din cotidian, unde esti doar tu, invitatii, barca si binenteles marea.
Poti naviga sau te poti doar relaxa savurand muzica si atmosfera unice, pe care doar largul marii le poate genera. Poti inota in marea curata si albastra din larg, poti face plaja departe de ochii lumii, poti petrece alaturi de prieteni dragi, poti incerca sa pescuiesti, poti face ce vrei tu… Rasaritul, apusul si pesajele costiere vor fi cu siguranta de neuitat pentru cei ce le vadd prima data din largul marii, iar pentru cei ce nu sunt la prima experienta vor fi o regasire placuta.

Mai multe pe www.mojosailing.ro!