Asociatia Sportiva Mojo Yachting Club


Asociatia Sportiva Mojo Yachting Club este membra a Federatiei Romane de Yachting, cu peste 60 de sportivi legitimati.

Principalul scop al asociatiei este dezvoltarea si practicarea yachtingului offshore competitional.

An de an clubul nostru participa atat la competiile interne organizate sub egida F.R.Y. (Cupa Romaniei si Campionatul National Offshore) cat si la competitii internationale (ORC European Championship - Grecia 2016, ORC Worlds - Croatia 2019).

Din 2018 Asociatia Sportiva Mojo Yachting Club este organizatorea Limanu Channel Cup, competitie desfasurata sub egida F.R.Y. si devenita deja un eveniment de traditie.

00
Sportivi legitimati F.R.Y.
0
Echipe
0
Copetitii organizate
Potrivit Legii 32/1994 actualizată, ne puteti sustine in baza unui Contract de Sponsorizare
Sustine-ne!

Potrivit Legii 32/1994 actualizată, ne puteti sustine in baza unui Contract de Sponsorizare

DIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZIT

Daca sunteti SOCIETATE COMERCIALA care plateste impozit pe profit, sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre urmatoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
Daca sunteti MICROINTREPRINDERE, puteti sponsoriza Mojo Yachting Club, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, pana la nivelul valorii reprezentand 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Va rugam sa ne aveti în vedere si in trimestrele urmatoare.

Descarca contract